Преводи

Легализации и Заверки

Застраховки

Автобусни билети за Европа

  • легализация
  • легализация

Легализации


Легализацията на официалните документи представлява надлежното заверяване на съответния документ с цел използването му на територията на Република България или чужбина, съгласно българското и международното законодателство.


Ние консултираме как следва да бъде издаден всеки един документ за целите на официалната му легализация и извършваме всички необходими заверки в различните министерства, дирекции на държавни ведомства, агенции, Дирекция "Консулски отношения" на МВнР на Република България, чуждестранни консулства и дипломатически мисии със седалище в гр. София.


Цената на легализацията в различните министерства, посолства, дирекции и други ведомства варира в зависимост от срока на изпълнение и вида на документа. Общата стойност на поръчката се формира като сбор от таксата на съответната институция и нашата такса за услугата. Точна калкулация можем да направим при конкретно запитване.


Времето за легализация на един документ зависи от официалните срокове на съответните институции и желанието на нашите клиенти.


Можете да получите от нас безплатна консултация и информация за всички възможности, с цел да бъде направен най-удачният избор съобразно цените и сроковете.